Hvor meget koster en komprimeringstest?
Hvor meget koster en komprimeringstest?

Video: Hvor meget koster en komprimeringstest?

Video: Hvor meget koster en komprimeringstest?
Video: HVAD KOSTER EN TRE-KANT I DANMARK?// SKJULT KAMERA 2024, Kan
Anonim

Jord Komprimering

Den modificerede proctor, plejede at prøve det komprimering jordens egenskaber, i gennemsnit $100,00 for hver placering. Det komprimeringstest i gennemsnit $50,00 pr. løft. Hvis specifikationerne kræver, at du har en jordtekniker på stedet til observation og afprøvning , budget 50,00 USD i timen.

Hvor meget koster jordkomprimering på denne måde?

Den modificerede proctor, der bruges til at teste komprimering egenskaber ved jord , i gennemsnit $100,00 for hver placering. Det komprimering test i gennemsnit $50,00 pr. løft. Hvis specifikationerne kræver, at du har en on-site jord tekniker til observation og test, budget $50,00 pr. time.

Derudover, hvor meget koster jordtestning i Filippinerne? Jord kedelig prøve i Filippinerne er påkrævet for bygninger på 3 etager og opefter. Eller i partier med en hældning på mere end 30 %. Gennemsnitspris i Manila er P25.000 til P35.000,- pr. hul eksklusiv mobilisering/demobilisering.

Spørgsmålet er også, hvor meget koster en jordtest på niveau 3?

Hver type prøve , såsom en jord nitrat prøve , varierer fra $10 til $20 in koste . Screening tests for toksiner og miljøkation tests til landbrug kan variere fra $30 til $50 pr prøve . Der er yderligere omkostninger for fremskyndede tjenester fra laboratorier, der spænder fra $30 til $100 i nogle områder.

Hvor meget koster en jordrapport?

Det faktiske gebyr vil meget afhænge af projektets og stedets forhold. Typisk jordrapport gebyrer varierer fra omkring $2.700 til $4.000 for nye projekter og omkring $3.800 til $6.000 eller mere for retsmedicinske eller relativt komplicerede eksisterende projekter. Jord rapporter bydes næsten altid på et engangsbeløb.

Anbefalede: