Hvad er rid X lavet af?
Hvad er rid X lavet af?

Video: Hvad er rid X lavet af?

Video: Hvad er rid X lavet af?
Video: Rid X Septic cleaner 2024, Kan
Anonim

Hver kasse og flaske RID - x ® indeholder følgende ingredienser, som er videnskabeligt bevist for at nedbryde husholdningsaffald: Cellulase nedbryder toiletpapir, grøntsager og nogle fødevarer. Lipase nedbryder fedt, olier og fedt. Protease nedbryder proteiner.

Simpelthen så, er rid X sikkert?

Enzymet er helt sikker til rør og armaturer og faktisk nedbryder olierne, faste stoffer og affald inde i VVS-rørene, sikkert og billigt. Befri - x fjerner IKKE eksisterende træsko.

På samme måde, hvad kan jeg bruge i stedet for RID X? varmt vand, 2 kopper pakket brun farin og 1 pakke aktiv tørgær. Bland opløsningen grundigt sammen, og skyl derefter ud i toilettet. Lav en løsning på brug med hvert toilet i dit hus.

Angående dette, kan du bruge rid X på almindeligt toilet?

Mens Befri - x er designet til brug i badeværelses afløb og toiletter , det kan også bruges i andre typer VVS, ifølge producenten. Det er sikkert at brug i renovationsanlæg, K-57, højanlæg og udhuse.

Kan du bruge rid X i byens VVS?

RID - x , er 100% naturlige bakterier og enzym. Det er et meget sikkert produkt, der normalt bruges i septiske systemer til at fremstille bakterier, hvor der er lidt eller ingen. I en korrekt installeret by kloaksystem, er det ikke nødvendigt eller påkrævet.

Anbefalede: