Hvad er kendetegnene ved et benchmarkjob?
Hvad er kendetegnene ved et benchmarkjob?

Video: Hvad er kendetegnene ved et benchmarkjob?

Video: Hvad er kendetegnene ved et benchmarkjob?
Video: BRINGE. ODESSA MAMA. 18. FEBRUAR. Spæk opskrift. KNIVE OVERSIGT 2024, Kan
Anonim

EN benchmark job er stabil, almindelig og holdt af mange. Hvad er nogle karakteristika ved et benchmarkjob ?

  • Adfærd job analyse.
  • Bestem de kompenserbare faktorer.
  • Skaler faktorerne.
  • Væg faktorerne i rækkefølge efter vigtighed.
  • Vælg lønstrukturkriteriet.

På denne måde, hvad er en benchmark jobbeskrivelse?

Benchmark job er en type af defineret job stilling fundet i arbejdsstyrken, for hvilken løn, juridiske og andre specifikationer forbliver konsistente på tværs af branchen og kan bruges til at foretage lønsammenligninger og job evalueringer. Udtrykket nøgle job kan anvendes. Benchmark job relaterede data er nyttige for både arbejdsgivere og ansatte.

Derudover, hvad er lønbenchmarking-processen? Løn benchmarking , også kaldet kompensation benchmarking , er behandle hvorved interne jobbeskrivelser matches med eksterne jobs med lignende ansvar for at identificere markedsrenten for hver stilling.

For det andet, hvordan identificerer du benchmarkjob?

At klassificere a benchmark job , indsamles data fra passende lønundersøgelser til bestemme medianlønsatsen for job . Det job er så "slottet" ind i lønkarakteren med en karaktermidtpunkt, der er tættest på medianlønnen rapporteret i undersøgelserne.

Hvad er kompenserbare faktorer?

Definition: Kompenserbare faktorer . Kompenserbare faktorer kan ganske enkelt forstås som de kriterier, der bruges til at vurdere et job, og ud fra hvilke løn/løn til medarbejderen beregnes. Det er ligesom organisationen er villig til at betale baseret på visse skal have kompetencer eller anden berettigelse faktorer.

Anbefalede: