Hvad er FlowGuard guld?
Hvad er FlowGuard guld?

Video: Hvad er FlowGuard guld?

Video: Hvad er FlowGuard guld?
Video: WHAT is WATER SOFTENER REGENERATION? 2024, Kan
Anonim

FlowGuard guld ® CPVC CTS er til distribution af varmt og koldt vand. Det er til tryksystemer, hvor temperaturen ikke vil overstige 180 grader Fahrenheit. FlowGuard guld ® er også energieffektiv med bedre varmetilbageholdelse og lavere opvarmningsomkostninger for varmt vand sammenlignet med metalliske systemer.

Når man tager dette i betragtning, hvad er Flowguard?

Det mest udbredte CPVC VVS-system i verden. FlowGuard ® rør og fittings er lavet af en specialplast, kemisk kendt som chloreret polyvinylchlorid (CPVC), som giver øget produktsejhed året rundt og forenklet installation ved hjælp af let tilgængelige, billige værktøjer.

Man kan også spørge, hvor lang tid tager det for CPVC gul lim at tørre? Hold rør og fitting sammen til 30 sekunder for at forhindre rørudskubning - længere ved lave temperaturer. Tør overskydende af. 10. Tillad 15 minutter for god håndteringsstyrke og 2 timers hærdetid ved temperaturer over 60°F før trykprøvning op til 180 psi.

Når man tager dette i betragtning, hvad er Flowguard plus?

Ashirvad FLOWGUARD ™ PLUS VVS System Chlorinated Polyvinyl Chloride (CVPC) er en termoplast, der bruges til varmt- og koldtvandsledninger. Den er helt ideel til brug i varmt og koldt vand i villaer, individuelle hjem, lejligheder, kontorer, kommercielle bygninger, hoteller og hospitaler.

Skal du bruge primer på CPVC?

Der er et par specielle PVC og CPVC cementer som gør ikke kræve, at rør/fittings grundes før cementeringsprocessen, men du stadig skal tjek med din lokale kommune for at se, om de skal prime røret og fittings først. Husk at aldrig brug primer på eller med ABS-produkter.

Anbefalede: