Hvordan fungerer en lav oliekontakt?
Hvordan fungerer en lav oliekontakt?

Video: Hvordan fungerer en lav oliekontakt?

Video: Hvordan fungerer en lav oliekontakt?
Video: Hvordan fungerer lysene på trehjulssyklene Viktoria og Viktor? 2024, Kan
Anonim

Det Lav oliekontakt overvåger olietryk inde i din lille motor. Hvis olie falder under et vist niveau olieafbryder vil slukke for motoren. Når du har genopfyldt olie til det rigtige niveau, vil du være i stand til at starte og genoptage driften. Løb lav på olie kan forårsage alvorlig skade på dit udstyr.

Desuden, hvorfor bliver min olielampe ved med at lyse, men min olie er ikke lav?

Lav tryk betyder der heller er det ikke nok olie i det system eller olien pumpe er det ikke cirkulerer nok olie til behold kritisk leje og friktionsflader smurt. Hvis lyset tændes i fart, gør dit bedste til at trække ud det vej hurtigt, drej det motor slukket, og undersøge det problem for at undgå skader.

På samme måde betyder lavt olietryk, at du har brug for et olieskift? Lyset kunne indikere et par forskellige ting, men lyser generelt når olietryk i motoren falder til under sikre niveauer. Normalt skyldes det, at der er for lidt olie i motoren. Det kan det dog også betyde at pumpen/sendeenheden er defekt og skal udskiftes.

Så kan jeg køre min bil, hvis olietrykket er lavt?

Ingen. Kørsel med lavt olietryk eller lav olie i systemet kan ødelægge køretøjets motor, der knækker motoren fuldstændigt. Hvis du bemærker olie lyser mens du er kørsel eller mens bil kører, bør du stoppe kørsel og få dette problem løst så hurtigt som muligt.

Lyser olielampen, når olien er lav?

Lav olie tryk betyder, at pumpen ikke cirkulerer nok olie , eller der er ikke nok olie i systemet for at pumpen kan cirkulere. Det olie er vigtigt at holde overfladerne smurt, så hvis den olielys kommer på og trykket er lav , træk over og tur slukke for motoren.

Anbefalede: