Underskrev Italien Versailles-traktaten?
Underskrev Italien Versailles-traktaten?

Video: Underskrev Italien Versailles-traktaten?

Video: Underskrev Italien Versailles-traktaten?
Video: The Treaty of Versailles, What Did the Big Three Want? 1/2 2024, Kan
Anonim

Tyskland havde formelt overgivet sig den 11. november 1918, og alle nationer var blevet enige om at stoppe kampene, mens betingelserne for fred blev forhandlet. Den 28. juni 1919, Tyskland og de allierede nationer (inklusive Storbritannien, Frankrig, Italien og Rusland) underskrev Versailles-traktaten , formelt afslutte krigen.

På samme måde, hvordan reagerede Italien på Versailles-traktaten?

Italien ikke havde fået det land, der var blevet lovet på Hemmeligheden Traktat af London. Italien havde stor gæld, mest til USA. Dette førte til arbejdsløshed og uro i mange dele af Italien fra 1919 og frem og førte til stigende støtte til Benito Mussolini, lederen af det fascistiske parti.

Desuden, hvorfor hadede Italien Versailles-traktaten? Præsident Wilson afviste Italiens krav på grundlag af "national selvbestemmelse". For deres del, Storbritannien og Frankrig-hvem havde blevet tvunget i krigens sidste stadier til at omdirigere deres egne tropper til italiensk front for at afværge kollaps - var ikke tilbøjelige til at støtte Italiens stilling ved fred konference.

Også at vide, hvem repræsenterede Italien ved Versailles-traktaten?

Vittorio Emanuele Orlando

Var italienerne tilfredse med Versailles-traktaten?

Tyskland var ulykkelig fordi den tabte WWI, og mistede land og privilegier pga Versailles-traktaten . Italien var ulykkelig fordi de sluttede sig til de allierede i WWI i sidste øjeblik, i håb om at vinde land efter at have vundet krigen.

Anbefalede: