Hvad er han og hun i VVS?
Hvad er han og hun i VVS?

Video: Hvad er han og hun i VVS?

Video: Hvad er han og hun i VVS?
Video: Hvad laver en VVS-installatør? 2024, Kan
Anonim

Vilkårene Hankøn og hunkøn se altid gevindene på beslaget. Hvilken er hvilken? Han gevind er på ydersiden, som en bolt. Kvinde tråde er på indersiden, som en møtrik. Det han - gevind skrues ind i kvinde tråde.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad er et han- og hunstik?

Forskellen på Han- og hunstik er enkel. Ligesom mennesker Han har en udstikkende "pin", som han sætter i noget. Hunnerne på den anden side har et "hul", som de kan modtage noget i, normalt en "nål"!

På samme måde, hvad er hunrørgevind? NPT står for National Rørgevind og er en amerikansk standard tråd . Det kan også omtales som MPT, MNPT eller NPT (M) for mandlig ekstern tråde og FPT, FNPT eller NPT (F) for kvinde interal tråde . EN tråd fugemasse skal altid anvendes for at opnå en lækagefri tætning (undtagen NPTF).

Når man tager dette i betragtning, hvad er han-adapter i VVS?

Han rør adaptere passer ind i et kobberrør og tilslut til et hungevindrør i den anden ende. Det adapter kan forbinde to stykker rør, der har samme diameter. Hvis en ændring i størrelse mellem rørene er nødvendig, han - der kan tilkøbes stik, der har to forskellige størrelser i begge ender.

Hvad er en hunkobling?

Kvindekobler – Tap Connector Produktbeskrivelse Den hunkobling er en push-fit plastfitting lavet til tilslutning af plast- og kobberrør. Armaturet sikrer et lettere arbejdsmiljø på trange steder og fjerner behovet for varme arbejder på stedet.

Anbefalede: