Hvad betyder Pax i reservationer?
Hvad betyder Pax i reservationer?

Video: Hvad betyder Pax i reservationer?

Video: Hvad betyder Pax i reservationer?
Video: Stemplet "Hemmelighed" er fjernet fra datoen 22 02 2022! 2024, Kan
Anonim

Pax = gæst / protektor. I en restaurant det ville være antal gæster pr reservation , bord eller check. For eksempel: hvis reservation er til 2 personer, kan man sige reservation er 2 pax ”

Hvad betyder Pax her, når du reserverer et værelse?

I det væsentlige, pax betyder personer/personer/beboere. Den blev åbenbart brugt allerede i 40'erne; det blev et standardbegreb i den britiske passagertransportindustri i 70'erne. Pax er det international stenografi af Passengers, næsten udelukkende brugt af rejsebranchen. Jeg ved ikke, hvordan den krydsede Atlanten.

For det andet, hvad er Pax slang for? Betydningen af PAX PAX betyder "fred" Så nu ved du det - PAX betyder "fred" - tak os ikke.

I betragtning af dette, hvad står Pax for i begivenheder?

Kære enny, jeg var også nysgerrig, og det mest plausible svar var Mine damer og herrer, PAX stande for personer, beløb X 1, 2, 3, 4, uanset hvilket skibe der brugte det til at definere, hvor mange passagerer der var om bord. altså Personer Beløb X 1000 så overtog vi forkortelsen.

Hvorfor bruger folk Pax?

I det væsentlige, pax betyder mennesker/ personer /beboere, som kortfattet udtrykt i Callithumpians svar (det blev åbenbart brugt allerede i 40'erne; det blev en standardbetegnelse i den britiske passagertransportindustri i 70'erne). Pax er ikke ligefrem en stenografi for passagerer. Det er en forkortelse for passagerer og pas.

Anbefalede: