Hvordan kom Solomon Northup fri?
Hvordan kom Solomon Northup fri?

Video: Hvordan kom Solomon Northup fri?

Video: Hvordan kom Solomon Northup fri?
Video: 12 Years a Slave (2013) - He is Mr Solomon Northup 2024, Kan
Anonim

Født i juli 1808 i Minerva, New York, Solomon Northup voksede op a gratis mand, arbejder som landmand og violinist, mens han har en familie. Han var lokket sydpå og kidnappet i 1841 og slaveret i mere end et årti og udholdt forfærdeligt voldelige forhold. Northup var befriet i 1853 med hjælp fra kolleger og venner.

Bare så, hvad skete der med Solomon Northup efter han blev løsladt?

Efter Northup var frigivet , James Burch, slavehandleren i Washington, DC, der piskede Salomon og “svor han ville dræbe ham, hvis det nogensinde blev sagt til nogen at han var - en fri mand” blev anholdt under - en kendelse udstedt af - en Retfærdighed Goddard og holdt fast - en 3.000 dollar i kaution.

På samme måde, hvorfor var Solomon Northup vigtig? Først udgivet i 1853, tre år efter Fugitive Slave Act, Northups fortælling fungerede som en vigtig kulturelt symbol på slaveliv på sydlige plantager under antebellum Amerika før borgerkrigen. Født ind i friheden, Northup blev kidnappet til slaveri i en alder af tredive.

Hvor meget blev Solomon Northup tilsvarende solgt for?

Det er muligt, at "Brown" og "Hamilton" var uarbejdsdygtige Northup -hans symptomer tyder på, at han var bedøvet med belladonna eller laudanum, eller med en blanding af både-og solgt ham til Washington slavehandler James H. Birch for $650, idet han hævdede, at han var en flygtet slave.

Hvilket år døde Solomon Northup?

1863

Anbefalede: