Hvad troede Charles Pinckney på?
Hvad troede Charles Pinckney på?

Video: Hvad troede Charles Pinckney på?

Video: Hvad troede Charles Pinckney på?
Video: Charles Pinckney 2024, Kan
Anonim

Født: 25. februar 1746, Charleston

Hvad gjorde Charles Pinckney så?

Charles Pinckney (26. oktober 1757 – 29. oktober 1824) var en amerikansk planter og politiker, der var en underskriver af USA's forfatning. Han var valgt og fungerede som den 37. guvernør i South Carolina, senere aftjente yderligere to ikke-på hinanden følgende valgperioder.

underskrev Charles Pinckney Confederation Articles? Delegerede til forfatningskonventet: Charles Pinckney . Konventionsbidrag: Ankom 25. maj og var til stede gennem underskrivelse af grundloven. Han er bedst kendt for sin proslavery position, såvel som en stærk fortaler for en Bill of Rights.

På denne måde, hvilket dokument støttede Charles Pinckney?

Den 29. maj 1787 Pinckney fremlagde sit eget udkast til grundloven. Desværre dette dokument var faret vild. Et udkast til Pinckney Plan var fundet blandt papirerne fra James Wilson [Pennsylvania], som tillod forfatningsforskere, J.

Hvad er Pinckneys berømte citat?

Pinckney tjente også som udsending til Frankrig under den berygtede XYZ-affære, på hvilket tidspunkt han reagerede på franske bestikkelsesbestræbelser med sin berømt citat , "Nej, nej, ikke en sixpence." Pinckney var den mislykkede føderalistiske præsidentkandidat i 1804 og i 1808.

Anbefalede: