Hvad er ekspanderet polystyrenskum?
Hvad er ekspanderet polystyrenskum?

Video: Hvad er ekspanderet polystyrenskum?

Video: Hvad er ekspanderet polystyrenskum?
Video: Loggia-isolering polystyrenskum / ekspanderet polystyrenskum indendørs 2024, April
Anonim

Udvidet polystyren (EPS) er en hvid skum plastmateriale fremstillet af massive perler af polystyren . Det bruges primært til emballering, isolering osv. Det er en lukket celle, stiv skum materiale fremstillet af: Styren – som danner cellestrukturen.

Ved også, hvad ekspanderet polystyren bruges til?

Ekspanderet polystyren (EPS) er en stiv cellulær plast, som findes i et væld af former og anvendelser. det er Brugt til fiskekasser, emballage til elektriske forbrugsvarer og til isoleringsplader til byggeri. Disse er de mest kendte bruger og vi vil nævne andre i dette dokument.

Ved også, hvad er forskellen mellem Styrofoam og ekspanderet polystyren EPS-skum? Majoren forskel på Styrofoam og EPS skum blokke er det Styrofoam er lavet af ekstruderet polystyren (XPS) mens EPS skum blokke er lavet af ekspanderet polystyren.

Spørgsmålet er også, hvad er ekspanderet polystyren lavet af?

Foamex STYROBOARD EPS ekspanderet polystyren er et stift cellulært skumplastmateriale afledt af olie- og naturgasbiprodukter. skabe ekspanderet polystyren blokke og plader, som du er bekendt med, påføres damp på små korn eller perler af styren, der indeholder en lille mængde pentan.

Hvor stærk er ekspanderet polystyren?

Ekspanderet polystyren egenskaber og vigtige fordele

Densitet (pcf) Stress @ 10 % kompression (psi) Trækstyrke (psi)
2.5 42 74
3.0 64 88
3.3 67 98
4.0 80 108

Anbefalede: