Indholdsfortegnelse:

Hvad skal man bruge til at rense beton før farvning?
Hvad skal man bruge til at rense beton før farvning?

Video: Hvad skal man bruge til at rense beton før farvning?

Video: Hvad skal man bruge til at rense beton før farvning?
Video: Наливной пол по маякам. Ровная и красивая стяжка. #27 2024, Kan
Anonim

Vores Betonplet Prep og vores voksfjerner er begge fremragende beton affedtningsmidler. Til Finale Rengøring , du burde gør en god skrub ned ved brug af T. S. P. (trinatriumphosphat) og vand. Brug en stiv stråskurebørste eller en gulvpudsemaskine med de aggressive skrubbepuder.

Bare så, hvordan forbereder du et betongulv til farvning?

Sådan bejdses beton

  1. ren beton med ikke-rester rengøringsmiddel og børste. Skrub området. Begynd med at fjerne snavs, fedt eller meldug med et rengøringsmiddel, der ikke er rester, og en stiv børste.
  2. våd beton og drys rengøringssyreopløsning. Fordel syreopløsningen.
  3. påfør betonbejdse med børste og tør 24 timer. Påfør en betonbejdse.

Kan gammel beton også farves? Svaret er: ja, dig kan syre bejdse gammel beton . Processen for syre farvning af gammel beton er ikke så forskellig fra farvning ny beton med enkelte undtagelser.

På samme måde skal du slibe beton før farvning?

Du sikkert kan sand beton før anvender en plet , men det er måske ikke absolut nødvendigt. Slibning før farvning sikrer, at plet trænger ind i overfladen, men dette er kun nødvendigt, hvis din beton gulvets overflade ellers ikke er i stand til at absorbere væsker. Prøve beton for at se om det er nødvendigt at slibe.

Hvor længe holder betonbejdse?

Med plettet beton , det beton selv vil sidst i mange år, potentielt over 100 år. Dog for plet til sidst , skal gulvene forsegles eller vokses en eller to gange om året.

Anbefalede: