Hvad er en træsål?
Hvad er en træsål?

Video: Hvad er en træsål?

Video: Hvad er en træsål?
Video: Ля, ты Крыса! Почему их так много? ► 2 Прохождение A Plague Tale: innocence 2024, Kan
Anonim

EN karmplade eller sålplade i konstruktion og arkitektur er det nederste vandrette element af en væg eller bygning, hvortil lodrette elementer er fastgjort. Det tømmer på toppen af en væg kaldes ofte en top plade , stang plade , væg plade eller blot "den plade ".

I betragtning af dette, hvad bruges en sålplade til?

Tømmer Anvendes til en Bund eller Sålplade Bunden el sålplade er generelt 2X4'er eller 2X6'er, hvorpå de lodrette 2X4'er eller 2X6'er stifter er sømmet. Bunden el sålplade er nogle gange forbundet til vægstifterne ved hjælp af metalstropper eller clips, hvilket sikrer mindre bevægelse af stifterne og en mere sikker væg.

Man kan også spørge, hvor tyk skal en karmplade være? Karmplade . Så vidt jeg kan se siger IRC, at karmpladetykkelse skal være halvanden tomme eller 2x.

Simpelthen sådan, er en karmplade strukturel?

EN karmplade (også kaldet en sål plade eller blot en karm ”) er det nederste stykke væg struktur hvor vægstolpe er fastgjort. De er typisk forankret til fundamentet og fungerer som en meget vigtig komponent i alle huse.

Hvad er en vægplade i tagdækning?

EN vægplade er et bærende konstruktionselement, der anvendes vandret og en del af et træskelet. Generelt, vægplader er i længder på mindst 3 m. Da mørtlen ikke binder vægplade til væg , anvendes stålstropper for at sikre, at tag strukturen forbliver sikker.

Anbefalede: