Hvad er den klareste plastik?
Hvad er den klareste plastik?

Video: Hvad er den klareste plastik?

Video: Hvad er den klareste plastik?
Video: "En Verden Af Plastik": Introduktion 2024, Kan
Anonim

Akryl

Når man holder dette i øjesyn, hvad er den stærkeste klare plastik?

Polycarbonat: A Stærk , Klar , Multi-Purpose Plast . Polycarbonater (PC) er en gruppe af stærk , slagfast, varmebestandig, termoplast. Det er de naturligt gennemsigtig , med råmaterialet i stand til at transmittere lys såvel som glas - og de er meget lettere end glas.

Man kan også spørge, hvad er forskellen mellem akryl og plastik? Mens akryl er en plast , ikke alle plast er akryl . Et andet almindeligt navn for akryl er "polyacrylat", som er en af de mest almindelige typer. Dette materiale er lavet af Methyl Methacrylate (MMA), Poly Methyl Methacrylate eller en kombination af begge.

Og hvad hedder klar plastik?

Poly(methylmethacrylat) (PMMA), også kendt som akryl , akryl glas eller plexiglas, såvel som under handelsnavnene Crylux, Plexiglas, Acrylite, Lucite, Perclax og Perspex, blandt flere andre (se nedenfor), er en gennemsigtig termoplast, der ofte bruges i pladeform som et letvægts- eller brudsikkert alternativ til

Er polycarbonat eller akryl stærkere?

Bladkarakter polycarbonat (alias Lexan eller Makrolon) og akryl plader (alias Lucite) er to af de mest brugte gennemsigtige plastmaterialer. De er begge stærkere og lettere end uhærdet glas; akryl er 4x til 8x stærkere end glas, mens polycarb er omkring 200x stærkere.

Anbefalede: