Hvad kører Kubernetes på?
Hvad kører Kubernetes på?

Video: Hvad kører Kubernetes på?

Video: Hvad kører Kubernetes på?
Video: 1-K8s - Основы Kubernetes - Кубернетес на ОЧЕНЬ простом языке 2024, Kan
Anonim

Cloud- og OS-distributionsportabilitet: Løber på Ubuntu, RHEL, CoreOS, on-prem, Google Kubernetes Motor og andre steder. Applikationscentreret ledelse: Hæver abstraktionsniveauet fra løb et OS på virtuel hardware til løb en applikation på et OS, der bruger logiske ressourcer.

Også at vide er, hvilket OS kører Kubernetes på?

3. Kubernetes er skyagnostiker. Kubernetes kører videre Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure og Google Cloud Platform (GCP), og du kan også løb det på stedet.

Desuden, hvad er forskellen mellem Kubernetes og Docker? Docker er en platform og et værktøj til at bygge, distribuere og køre Docker containere. Kubernetes er et containerorkestreringssystem til Docker containere, der er mere omfattende end Docker Swarm og er beregnet til at koordinere klynger af noder i skala i produktion i en effektiv måde.

Desuden, hvad er Kubernetes, og hvorfor det bruges?

Kubernetes (almindeligvis stiliseret som k8s) er et open source container-orkestreringssystem til automatisering af applikationsimplementering, skalering og administration. Det sigter mod at levere en "platform til automatisering af udrulning, skalering og drift af applikationsbeholdere på tværs af klynger af værter".

Kan Kubernetes køre uden Docker?

Tværtimod; Kubernetes kan køre uden Docker og Docker kan fungere uden Kubernetes . Men Kubernetes kan (og gør ) har stor gavn af Docker og omvendt. Docker er en selvstændig software, der kan installeres på enhver computer løb containeriserede applikationer.

Anbefalede: