Hvad er grænsen for kontant betaling pr. indkomstskat?
Hvad er grænsen for kontant betaling pr. indkomstskat?

Video: Hvad er grænsen for kontant betaling pr. indkomstskat?

Video: Hvad er grænsen for kontant betaling pr. indkomstskat?
Video: TYSKERE I ØST-PRUSSIEN EFTER KRIGEN. PROFESSORS HISTORIER. UNDERTEKST 2024, Kan
Anonim

Indkomstskat lov giver mulighed for kontanter udgifter som fradragsberettigede udgifter til kontante betalinger over 20.000 Rs på en enkelt dag, dvs. betaling foretages på anden måde end ved elektronisk clearingsystem eller en kontobetalingsmodtagercheck eller en kontomodtagers bankcheck vil ikke være tilladt som en fradragsberettiget udgift.

På samme måde kan man spørge, hvor mange kontanter der kan indsættes på foliokonto?

Det konto giver 25 gratis transaktioner om måneden og tilbyder en gratis kontant depositum facilitet på op til Rs. 2 lakhs i hjemmeafdelingen og Rs. 1 lakh i andre grene. Det har en daglig tilbagetrækningsgrænse på Rs.

For det andet, er der en grænse for kontanttransaktioner? Det regeringen har indført en grænse for kontanttransaktioner dag, hvilket også er vedtaget i finansloven, 2017. Det betyder, at en person på en dag har lov til at udføre kontanter eller relateret transaktioner det er under Rs 2 lakh. Straffe på kontant transaktion er specificeret under § 271DA i indkomstskatteloven.

I betragtning af dette, hvad er grænsen for kontanter i hånden?

På nuværende tidspunkt er der ingen ordineret begrænse på kontanter beholdning, men transaktioner over Rs 2 lakh in kontanter er blevet forbudt,” sagde skattemyndigheden. Ud over dette begrænse , forbyder indkomstskatteloven accept eller betaling af et forskud på Rs 20.000 eller mere i kontanter til køb af fast ejendom.

Hvad er grænsen for at betale kontant på en dag?

2 lakh

Anbefalede: