Hvorfor blev Rusland ikke inviteret til fredskonferencen i Paris?
Hvorfor blev Rusland ikke inviteret til fredskonferencen i Paris?

Video: Hvorfor blev Rusland ikke inviteret til fredskonferencen i Paris?

Video: Hvorfor blev Rusland ikke inviteret til fredskonferencen i Paris?
Video: Ambassadors, Attorneys, Accountants, Democratic and Republican Party Officials (1950s Interviews) 2024, Kan
Anonim

Rusland havde kæmpet som en af de allierede indtil december 1917, hvor dens nye bolsjevikiske regering trak sig ud af krigen. De allierede magter nægtede at anerkende den nye bolsjevikiske regering og gjorde det således ikke invitere dets repræsentanter til Fredskonference.

Var Rusland tilsvarende på fredskonferencen i Paris?

Det Fredskonferencen i Paris , 1919-1920 samlede 27 nationer ved Quai d'Orsay for at forme fremtiden efter 1. Verdenskrig. Russisk SFSR var ikke inviteret til at deltage, da de allerede havde afsluttet et fredsaftale med Centralmagterne i foråret 1918.

For det andet, hvorfor tilsluttede Rusland sig ikke Folkeforbundet? Rusland / Det USSR sluttede sig ikke til ligaen af nationer fordi dengang havde har lige været igennem en revolution og genopbygget. Også Storbritannien og Frankrig kunne ikke lide kommunismen. Rusland ville til sidst slutte sig til Folkeforbundet , men ville blive smidt ud på grund af deres invasion af Finland i december 1939.

Heraf, hvilket land var ikke inviteret til fredskonferencen i Paris?

Den tabende side af Første Verdenskrig, den Central Powers, var ikke inviteret til konferencen som deltagere. Denne snub omfattede landene i Tyskland , Bulgarien , det osmanniske imperium , og Østrig - Ungarn.

Hvorfor var fredskonferencen i Paris en fiasko?

Den vigtigste af disse traktater var Versailles-traktaten, der afsluttede krigen med Tyskland, som blev produceret af Fredskonferencen i Paris og underskrevet den 28. juni 1919. Alligevel før traktaten blev underskrevet, udløste den kritik og polemik. Traktaten sikrede derfor Adolf Hitlers og det nazistiske partis fremgang.

Anbefalede: