Kan boligejerforeningen tage dit hus?
Kan boligejerforeningen tage dit hus?

Video: Kan boligejerforeningen tage dit hus?

Video: Kan boligejerforeningen tage dit hus?
Video: Villaer til salg i Alanya - Købe Villa & Huse i Alanya Tyrkiet 2024, Kan
Anonim

An HOA kan afskærme for ubetalte vurderinger

Hvad boligejere ikke altid klar over det, selvom du er aktuel dit hjem afdrag på realkreditlån, dig kunne tabe dit hus til tvangsauktion, hvis du ikke betaler HOA vurderinger. En gang en HOA har pant i din ejendom , det kan det generelt afskærme thatlien.

På samme måde spørger folk, kan en HOA sparke dig ud af dit hus?

Din HOA kan ikke direkte sparke dig ud af din hjem. Der er lidt af en juridisk proces. HOAcan gør dette, fordi mens du egen din hjem, HOA ejer det kvarter, hvori din hjemmeliv. Hvis du undlader at betale bøder eller HOA kontingent, HOA kan lægge pant på dit hus til det gebyrer og bøder og skyldige advokatsalærer.

Derudover, hvad kan en HOA lovligt gøre? Forklarer HOA pagter, betingelser og begrænsninger Selvom nogle stater har vedtaget love for at adressere autoriteten af ejerlejligheder og husejerforeninger, er organisationerne kan lovligt styre hvad du gør med din ejendom. Du har en gyldige forpligtelse til at overholde reglerne."

På samme måde kan en HOA sælge dit hus?

Svar. Ja. Enhver kreditor med pant i dit hjem har lovlig ret til at tvangsauktionere. Det betyder, at hvis HOA har pant i din ejendom , kan det beslutte at indlede en tvangsauktion, selvom du er på nuværende tidspunkt din afdrag på realkreditlån.

Hvornår kan en HOA lægge pant i dit hus?

An HOA kan aldrig sælge en boligejers ejendom medmindre den først anlægger sag mod det husejer søger tvangsauktion af vurdering tilbageholdsret . Også en HOA kan ikke engang påbegynde en retssag om tvangsauktion før det husejer er mindst $1, 200,00 eller et år forfalden i vurderinger.

Anbefalede: