Hvor meget tjener strategichefer?
Hvor meget tjener strategichefer?

Video: Hvor meget tjener strategichefer?

Video: Hvor meget tjener strategichefer?
Video: HVOR MEGET TJENER EN SYGEPLEJERSKE? | Saira Butt 2024, Kan
Anonim

Landsgennemsnittet Strategichef løn er $115, 562. Filtrer efter sted for at se Strategichef løn i dit område. Lønvurderinger er baseret på 3.823 lønninger indsendt anonymt til Glassdoor af Strategichef medarbejdere.

Bare så, hvad gør en strategichef?

EN strategichef er en professionel på øverste niveau, der danner og implementerer mål og projekter på vegne af deres virksomhed. Strategichefer kun arbejde i visse brancher og primært med senior ledere og ledere.

hvor meget tjener en planlægningschef? Den nationale gennemsnitlig planlægningschef løn er $88.080. Filtrer efter sted for at se Planlægningschef løn i dit område. Lønoverslag er baseret på 2.175 lønninger indsendt anonymt til Glassdoor af Planlægningschef medarbejdere.

Udover ovenstående, hvilken grad skal du have for at være strategichef?

Strategisk ledelse specialister generelt har en bachelor grad i business administration eller et område relateret til den specifikke branche, de arbejder i; dog en master grad eller ph.d. er ofte påkrævet for stillinger på seniorniveau.

Hvor meget tjener en strategidirektør?

Betal efter erfaringsniveau for Direktør for strategi En erfaren Direktør for strategi med 10-19 års erfaring tjener en gennemsnit samlet kompensation på $142.793 baseret på 561 lønninger. I deres sene karriere (20 år og højere), ansatte tjene en gennemsnit samlet kompensation på $148.273.

Anbefalede: