Hvad er Copa PA?
Hvad er Copa PA?

Video: Hvad er Copa PA?

Video: Hvad er Copa PA?
Video: Copa Livet Med Stomi 2024, April
Anonim

COPA står for Commonwealth of Pennsylvania (ses også som COP)

På samme måde kan du spørge, hvad er brugen af Copa?

Rentabilitetsanalyse ( COPA ) CO-PA bruges til at hjælpe organisationen med at analysere dens rentabilitet i henhold til markedssegmenter ved at udtrække salg, fortjeneste/tab og omkostningsrelaterede data fra andre moduler som SD, Produktion og MM.

Hvad er forskellen mellem omkostningsbaseret og kontobaseret Copa? Typisk i Costing baseret COPA , værdierne for nøgletal som Omsætning, koste af solgte varer, afvigelser, faste omkostninger osv. gemmes i værdifeltet i CE1*-tabeller. Det kontobaseret COPA på den anden side bruger koste elementer til at gemme de samme værdier for forskellige attributter såsom omsætning, koste af solgte varer og så videre.

Ligeledes, hvad står SAP COPA for?

SAP COPA er et undermodul, der hører under CO-modulet. PA står for rentabilitetsanalyse. Som navnet siger COPA modul i SAP fungerer som et strategisk & finansielt rapporteringsværktøj til at analysere rentabiliteten baseret på forskellige segmenter.

Hvad er ke30?

KE30 er en transaktionskode, der bruges til Udfør rentabilitetsrapport i SAP. Det kommer under pakken KE. Når vi udfører denne transaktionskode, er SAPMKCEE det normale standard SAP-program, der udføres i baggrunden.

Anbefalede: