Hvad er særskilt juridisk person?
Hvad er særskilt juridisk person?

Video: Hvad er særskilt juridisk person?

Video: Hvad er særskilt juridisk person?
Video: Кен Дженнингс: «Ватсон», «Своя игра» и я, устаревший всезнайка 2024, Kan
Anonim

Særskilt juridisk personlighed henviser til konceptet om, at aktionærer og direktører ikke tager ansvar for eventuelle forpligtelser, der opstår som følge af virksomheders handling.

Hvad forstås derfor ved en virksomheds selvstændige juridiske person?

Særskilt juridisk person : Kort sagt er det en særskilt juridisk person - distinkt i alle henseender fra direktører og aktionærer. Det faktum, at Selskab er en separat enhed betyder at den har sit eget ansvar for gæld mv., som ikke summarisk kan videregives til aktionærerne.

Ligeledes er en separat enhed adskilt med de samme rettigheder som en person? Adskille gyldige enhed . I USA, en adskille gyldige enhed eller SLE henviser til en type juridisk enhed med løsrevet ansvarlighed. Hvis en virksomhed er en separat gyldige enhed , betyder det, at den har nogle af de samme rettigheder i loven som en person . Det er for eksempel i stand til at indgå kontrakter, sagsøge og blive sagsøgt og eje ejendom.

Udover ovenstående, hvad er konsekvenserne af særskilt juridisk person?

[xxv] Derfor, som følge af særskilt juridisk person , er et selskabs medlem ikke berettiget til at gøre krav på rettigheder på selskabets ejendom. Han eller hun kan således ikke sagsøge på vegne af virksomheden.

Har et partnerskab særskilt juridisk person?

Nogle gange omtalt som en general partnerskab . Det forhold, der består mellem to eller flere personer, der driver virksomhed i fællesskab med henblik på fortjeneste. EN partnerskab er ikke en særskilt juridisk enhed . Samarbejdspartnere generelt har ubegrænset ansvar.

Anbefalede: