Hvor meget koster det at flytte et septisk drænfelt?
Hvor meget koster det at flytte et septisk drænfelt?

Video: Hvor meget koster det at flytte et septisk drænfelt?

Video: Hvor meget koster det at flytte et septisk drænfelt?
Video: стоимость переноса септика 2024, April
Anonim

Det første tegn på et problem drænfelt er typisk et "sumpet" område i din gård eller dårlig lugt (af spildevand) på din ejendom. Drænfelter skal muligvis udskiftes når flytte en septik tank og denne dåse koste alt fra $2.000 til as meget som $10.000.

På samme måde, hvor meget koster det at flytte en septik?

Det Omkostninger ved at flytte en septik Tank I USA, den nationale gennemsnitlige omkostninger til septisk tankinstallation er et sted omkring $5.000 til $6.000.

kan du flytte et septikfelt? Septisk systemer kan være svær at manøvrere, og mange oplever, at det er nemmere blot at købe en ny en hellere end flytte en gammel en . Nogle gange dette kan være det passende valg, da ældre tanke, især beton, har en tendens til at falde fra hinanden, når de er flyttet.

Derudover, hvor meget koster et septisk drænfelt?

Det dræne eller udvaskning Mark er afsnittet af septisk system, der transporterer spildevandet tilbage til jorden. Det første tegn på et problem med afløbsfelt er ofte et sumpet område i gården, eller lugt af spildevand på ejendommen. Afløbsfelt udskiftningsdåse koste alt fra $2.000 til $10.000.

Hvordan ved du, om dit afløbsfelt er dårligt?

EN svigtende afløbsfelt kan have disse egenskaber: græsset er grønnere over drænfelt end resten af gården; der er lugt i gården; VVS bakker op; jorden er våd eller grødet over drænfelt . Sidestykkerne vil sandsynligvis også have stående vand i sig.

Anbefalede: