Hvad er en CNI?
Hvad er en CNI?

Video: Hvad er en CNI?

Video: Hvad er en CNI?
Video: Container Network Interface (CNI) Explained in 7 Minutes 2024, Kan
Anonim

Containernetværksgrænsefladen ( CNI ) er en containernetværksspecifikation foreslået af CoreOS og vedtaget af projekter som Apache Mesos, Cloud Foundry, Kubernetes, Kurma og rkt. Der er også plugins skabt af projekter som Contiv Networking, Project Calico og Weave.

På samme måde spørger folk, hvad er CNI i Kubernetes?

Containernetværksgrænsefladen ( CNI ) er en biblioteksdefinition og et sæt værktøjer under paraplyen af Cloud Native Computing Foundation-projektet. Kubernetes bruger CNI som en grænseflade mellem netværksudbydere og Kubernetes netværk.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er Multus CNI? Multi CNI er en container netværksgrænseflade ( CNI ) plugin til Kubernetes, der gør det muligt at tilslutte flere netværksgrænseflader til pods. Typisk har hver pod i Kubernetes kun én netværksgrænseflade (bortset fra en loopback) -- med Multis du kan oprette en multi-homed pod, der har flere grænseflader.

Simpelthen, hvad er en CNI-driver?

Containernetværksgrænsefladen ( CNI ) er en specifikation foreslået af CoreOS, der giver en sådan chauffør baseret model. Specifikationen definerer et JSON-skema, der definerer de input og output, der forventes af en CNI plugin (netværk chauffør ).

Hvordan virker Kubernetes CNI?

Containernetværksgrænsefladen ( CNI ) giver en fælles API til at forbinde containere til det eksterne netværk. Når Pods er implementeret, implementeres en lille binær til Kubernetes klynge, da et DaemonSet modtager enhver anmodning om at tilføje en Pod til netværket fra Nodes lokale kubelet-proces.

Anbefalede: