Hvordan bruges BNP til at bestemme konjunkturcyklussen?
Hvordan bruges BNP til at bestemme konjunkturcyklussen?

Video: Hvordan bruges BNP til at bestemme konjunkturcyklussen?

Video: Hvordan bruges BNP til at bestemme konjunkturcyklussen?
Video: Hvordan bruges et Sprinkle vedhæng til dine ørestikker www.sprinkle.dk 2024, Kan
Anonim

Det Forretningscykel beskriver stigningen og faldet i produktionen af varer og tjenesteydelser i en økonomi. Forretningscyklusser er generelt målt ved hjælp af stigning og fald i realen bruttonationalprodukt ( BNP ) eller den BNP korrigeret for inflation. Det Forretningscykel er også kendt som økonomisk cyklus eller handelscyklus.

Heraf, hvad er de 4 stadier af konjunkturcyklussen?

Konjunkturcykler er identificeret som havende fire adskilte faser: top, lavpunkt, kontraktion og udvidelse . Konjunkturudsving opstår omkring en langsigtet væksttrend og måles normalt ved at overveje vækstraten for realt bruttonationalprodukt.

Desuden, hvad er forholdet mellem bruttonationalproduktet og de fire faser af konjunkturcyklussen? relaterede artikler Økonomisk sammentrækninger, lavninger, udvidelser og toppe er uforudsigelige faser af økonomisk aktivitet benævnt økonomiske konjunkturer . Det bruttonationalprodukt , eller BNP , er den samlede markedsværdi af varer og tjenester, landet producerer.

I betragtning af dette, hvordan påvirker BNP virksomhederne?

Investopedia forklarer, "Økonomisk produktion og vækst, hvad BNP repræsenterer, har stor indflydelse på næsten alle inden for [økonomien«. Hvornår BNP væksten er stærk, virksomheder ansætter flere arbejdere og har råd til at betale højere lønninger, hvilket fører til, at forbrugerne bruger flere på varer og tjenesteydelser.

Hvordan påvirker regeringen konjunkturerne?

Variationer i nationens pengepolitik, uafhængigt af ændringer induceret af politisk pres, er en vigtig indflydelse på forretningscyklusser såvel. Brug af finanspolitik øget regering udgifter og/eller skattelettelser - er den mest almindelige måde at øge den samlede efterspørgsel på, hvilket forårsager en økonomisk udvidelse.

Anbefalede: