Hvad er bureaukratisk skøn AP Gov?
Hvad er bureaukratisk skøn AP Gov?

Video: Hvad er bureaukratisk skøn AP Gov?

Video: Hvad er bureaukratisk skøn AP Gov?
Video: Ron Paul on Understanding Power: the Federal Reserve, Finance, Money, and the Economy 2024, Kan
Anonim

bureaukratisk skøn . bureaukrater ' brug af deres egen dømmekraft til at fortolke og udføre kongressens love. Forbundsregister. publikation, der indeholder alle føderale regler og meddelelser om høringer af tilsynsmyndigheder.

Hvad er bureaukratisk skøn i forhold til dette?

Bureaukratisk skøn er en beskikket embedsmands evne, eller bureaukrat , at lave en regel inden for deres område af udpeget myndighed.

Man kan også spørge, hvad er bureaukratisk regel? ?ˈr?kr?si/) refererer til både et organ af ikke-valgte regering embedsmænd og en administrativ politisk besluttende gruppe. I dag, bureaukrati er det administrative system, der styrer enhver stor institution, uanset om det er offentligt ejet eller privatejet.

hvad er et bureaukrati AP Gov?

Bureaukrati . Ifølge Max Weber er en hierarkisk autoritetsstruktur, der bruger opgavespecialisering, opererer efter meritprincippet og opfører sig med upersonlighed. De styrer moderne stater. Implementering. Processen med at omsætte en lov i praksis igennem bureaukratisk regler eller udgifter.

Hvad er et eksempel på skønsmæssig autoritet?

Det myndighed til skønsmæssige udgifter stammer fra årlige bevillingslove, som er under kontrol af Parlamentets og Senatets bevillingsudvalg. De fleste forsvars-, uddannelses- og transportprogrammer, for eksempel , finansieres på den måde, ligesom en række andre føderale programmer og aktiviteter.

Anbefalede: