Er en medicinalvirksomhed en omfattet enhed under Hipaa?
Er en medicinalvirksomhed en omfattet enhed under Hipaa?

Video: Er en medicinalvirksomhed en omfattet enhed under Hipaa?

Video: Er en medicinalvirksomhed en omfattet enhed under Hipaa?
Video: Шесть реальных примеров нарушений HIPAA в социальных сетях 2024, Kan
Anonim

Generelt set, a lægemiddel producenten (og dens PAP) vil være en " omfattet enhed ” under det HIPAA regler, hvis det er en”sundhedsudbyder, der videregiver eventuelle helbredsoplysninger i elektronisk form i forbindelse med en transaktion…." (kursiv tilføjet).

Er et apotek derfor en omfattet enhed?

Apoteker overvejes omfattede enheder . Hvis en apotek engagerer en forretningsforbindelse, så er en forretningsforbindelsesaftale (BAA) påkrævet. Eksempler på forretningsforbindelser kan være kontrakt apotek assistenter el farmaceuter , konsulentvirksomheder, eller lægemiddel producenter.

For det andet, hvilken type organisation er ikke en omfattet enhed? Ifølge HHS er svaret ingen , TPA'er er ikke taget i betragtning Dækkede enheder . En TPA kan dog i stedet klassificeres som en forretningsforbindelse. Som en advarsel, hvis en TPA også leverer andre tjenester som gruppesygeforsikring, opfylder den definitionen af en Omfattet enhed.

Tilsvarende, hvem betragtes som en omfattet enhed under Hipaa?

Dækkede enheder er defineret i HIPAA-reglerne som (1) sundhedsplaner, (2) sundhedsydelser og (3) sundhedsudbydere, der elektronisk transmitterer sundhedsoplysninger i forbindelse med transaktioner, for hvilke HHS har vedtaget standarder.

Hvad er ikke omfattet af Hipaa?

Mens PHI kan omfatte oplysninger såsom navne, adresser og telefonnumre, ville det kun blive betragtet som PHI, hvis det var inkluderet sammen med sundhedsdata. Afidentificeret beskyttet sundhedsoplysninger er ikke beskyttet af HIPAA Regler.

Anbefalede: