Hvordan bliver jeg kraftværksingeniør?
Hvordan bliver jeg kraftværksingeniør?

Video: Hvordan bliver jeg kraftværksingeniør?

Video: Hvordan bliver jeg kraftværksingeniør?
Video: Vil du med ind i et af fremtidens grønne kraftværker i 360°? 2024, Kan
Anonim

Mest kraftværksoperatører er kun forpligtet til at have en gymnasieeksamen eller tilsvarende, men nogle arbejdsgivere foretrækker kraftværksoperatører som har en videregående uddannelse. På grund af den tekniske karakter af karrieren, er det vigtigt, at aspirerende kraftværksoperatører har en baggrund inden for naturvidenskab og matematik.

På samme måde kan du spørge, hvordan bliver jeg kraftværksarbejder?

Til blive licens, skal operatører opfylde uddannelse og erfaring krav , bestå en lægeeksamen og bestå NRC-licenseksamenen. For at beholde deres licens skal operatører bestå en plante -driftseksamen hvert år, bestå en lægeundersøgelse hvert andet år og ansøge om fornyelse af deres licens hvert 6. år.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvor lang tid det tager at blive anlægsoperatør? De fleste kemiske anlægsoperatører har 1 til 2 år erhvervserfaring og 6 måneder til 1 års jobtræning.

Når man tager dette i betragtning, hvad gør en kraftværksingeniør?

EN kraftingeniør , også kaldet en stationær ingeniør , er en teknisk dygtig og certificeret fagmand, der er ansvarlig for drift, vedligeholdelse, renovering og reparation af kedelanlæg og andre mekaniske anlæg i et anlæg. Strømingeniører arbejde i en bred vifte af industrielle og kommercielle faciliteter.

Hvad er en anlægsoperatørløn?

Gennemsnittet løn for en Anlægsoperatør er $18,34 i timen i USA. Den typiske ansættelsestid for en Anlægsoperatør er 2-4 år. Bliv personlig løn indsigt. Fortæl os om dig og få en estimeret beregning af, hvor meget du skal tjene og indsigt i dine karrieremuligheder.

Anbefalede: