Hvornår var Chevron aktiesplit sidst?
Hvornår var Chevron aktiesplit sidst?

Video: Hvornår var Chevron aktiesplit sidst?

Video: Hvornår var Chevron aktiesplit sidst?
Video: Hvornår havde du det sidst rigtigt godt? 2024, Kan
Anonim

Chevron har historisk gennemført 2-til-1 aktieopdelinger når aktier når omkring århundredet. Men den har ikke gennemført en siden 2004, selvom den lager ramte kortvarigt trecifrede i 2008 og brugte det meste af 2011 til 2014 over dette niveau, før han vendte tilbage dertil i løbet af det seneste år.

Heraf, hvornår var sidste gang Exxon aktieopdeling?

Siden 2001 har ExxonMobil har ikke dele sine aktier. En mulig tid når en dele kunne være sket i 2007, hvor olieprisen ramte 150 dollars pr. tønde og Exxon aktier nærmede sig igen trecifrede niveauer.

På samme måde er Chevron-aktier et køb? Indkomstinvestorer på udkig efter et pålideligt udbytte lager bør overveje Chevron . Det er på ingen måde en risikofri investering, men afkastet på 4 % er attraktivt (og på den høje side af dets historiske interval over de sidste 20 år). Det fremstår godt positioneret økonomisk og inden for branchen.

Heri, splittes CVX aktie?

Det dele til CVX fandt sted den 13. september 2004. Dette var en 2 for 1 dele , hvilket betyder for hver andel af CVX ejede før- dele , aktionæren ejede nu 2 aktier . For eksempel, en position på 1000 aktier før dele , blev en 2000 aktieposition efter dele.

Hvornår blev Chevron børsnoteret?

På 15. oktober 2000 , Chevron annoncerede overtagelsen af Texaco i en aftale til en værdi af 45 milliarder dollars, hvilket skaber det næststørste olieselskab i USA og verdens fjerdestørste børsnoterede olieselskab med en samlet markedsværdi på cirka 95 milliarder dollars.

Anbefalede: