Kan virksomheder have samme navn?
Kan virksomheder have samme navn?

Video: Kan virksomheder have samme navn?

Video: Kan virksomheder have samme navn?
Video: Min opgave er at observere skoven, og her sker noget mærkeligt. 2024, Kan
Anonim

I mange tilfælde vil du kan registrere samme virksomheds navn i din egen stat eller i enhver anden stat, så længe det ikke er i den stat, hvor virksomhedsnavn eksisterer allerede. For en national forretning eller en, der er meget kendt, er dette muligvis ikke en mulighed, da det krænker et eksisterende varemærke.

Hvis du tager dette i betragtning, kan din virksomhed have samme navn som en anden?

Fordi virksomhedsnavne er registreret på - en stat-for-stat grundlag, det faktum, at - en selskab i en anden stat har samme navn som din normalt ikke er - en grund til bekymring. Du har dog ret i, at der kan være problemer med intellektuel ejendom (nemlig varemærke), når to virksomheder har samme navn.

Ligeledes kan et firmanavn bruges to gange? Mange små virksomheder registrerer ofte en fiktiv virksomhedsnavn uden nogensinde at registrere det som et varemærke eller sætte det online. Hvis du finder en navn det er det samme som eller ligner meget virksomhedsnavn du har valgt, skulle du tro to gange om ved brug af det.

Med hensyn til dette, kan du have det samme LLC-navn som en anden?

Det korte svar er nej, hvis du for mand LLC eller stifte et selskab betyder det, at et selskab eller LLC kan ikke arkiveres ved hjælp af samme navn i den tilstand. Dog det gør ikke udelukke nogen andre fra at indarbejde det samme navn i nogen af de Andet 49 stater.

Hvordan ved jeg, om et virksomhedsnavn er ophavsretligt beskyttet?

Du kan søge efter føderalt registrerede varemærker ved at bruge den gratis varemærkedatabase på USPTO's websted. For at starte skal du gå til USPTO's Trademark Electronic Forretning Center på https://www.uspto.gov/main/trademarks.htm og vælg "Søg". Følg derefter instruktionerne, du ser på skærmen.

Anbefalede: