Kan du sætte et søm i murstensmørtel?
Kan du sætte et søm i murstensmørtel?

Video: Kan du sætte et søm i murstensmørtel?

Video: Kan du sætte et søm i murstensmørtel?
Video: Plugs som kan bores i mursten, beton og gips 2024, Kan
Anonim

Du kan også bore et hul i mørtel med en murværk lidt. Brug en smule bare mindre end bredden af negle . Hvis det negle er for løse til hullerne, bare bland og tryk lidt mørtel i hullet med fingrene og hamre den negle i. Når mørtel tørrer, det løse negle vil tage fat.

Også spurgt, kan du sætte et søm i mursten?

Ting Du skal bruge søm dåse bruges til at hænge et billede op eller til at sikre pynt, såsom julelys. Brug en hammer til at banke søm ind i mursten er ikke en mulighed, fordi søm vil chip den mursten og vilje ikke holde. men a søm dåse indsættes i en mursten væg hvis du bruge den rigtige procedure og værktøjer.

Ved også, hvordan borer du et søm ind i en murstensvæg? Vælg en murerbor lidt mindre end diameteren af søm aksel. Bore et hul i leddet med murværk lidt. Placer murværk søm i det borede hul. Hamre den ind i sted, holde søm lige igennem hele processen.

Er det på denne måde bedre at bore i mursten eller mørtel?

Vi anbefaler borer i det mørtel i stedet for mursten af et par grunde. Boring direkte i mursten er sværere end boring i mørtel og risikerer at beskadige mursten . Det er også nemmere at reparere mørtel hvis du bore i den forkerte placering eller beslutte at fjerne din dekorative genstand.

Kan jeg slå et søm i beton?

Ved brug af beton søm til søm brædder ind i beton plader kan være et billigt projekt, når du gør det manuelt. Med blot en Hammer bor, murværk, beton søm , og en Hammer , dig kan opnå nogenlunde den samme bedrift, som du ville gøre ved at bruge en pistollignende sømpistol.

Anbefalede: