Har du brug for en tilladelse til en transportabel carport?
Har du brug for en tilladelse til en transportabel carport?

Video: Har du brug for en tilladelse til en transportabel carport?

Video: Har du brug for en tilladelse til en transportabel carport?
Video: eiken poolhouse, bijgebouw carport, garage, veranda met gebint en zwembad van www.gebouwerbij.nl 2024, Kan
Anonim

Et spørgsmål, som mange mennesker har, når de overvejer at købe en transportabel garage el carport er om de brug for at få en tilladelse først. Desværre er der ikke noget let svar. Love og politikker varierer fra stat til stat og by til by. I nogle tilfælde en bygning tilladelse er ikke havde brug for , men en zoneinddeling tilladelse er.

Har jeg brug for en tilladelse til en transportabel carport?

Et spørgsmål, som mange mennesker har, når de overvejer at købe en transportabel garage el carport er om de brug for at få en tilladelse først. Desværre er der ikke noget let svar. Love og politikker varierer fra stat til stat og by til by. I nogle tilfælde en bygning tilladelse er ikke nødvendig, men en zoneinddeling tilladelse er.

Ligeledes, hvor meget koster en tilladelse til en carport? Carport bygning tilladelser For at få en bygning tilladelse , skal husejere give byen en bebyggelsesplan for det foreslåede carport der viser dens størrelse og tilbageslag fra ejendomslinjer. Det tilladelsesgebyr er baseret på værdiansættelsen af strukturen plus en udstedelse betaling , og varierer generelt fra $100 til $300.

Hvad sker der heraf, hvis jeg bygger en carport uden tilladelse?

Den potentielle konsekvens af ikke at opnå en tilladelse river dit nye byggeri op og starter fra bunden. Faktisk hyrer mange mennesker en ven eller et familiemedlem til bygge en carport , pergola eller veranda uden i betragtning af det udførte arbejde uden tilladelse anses for ulovligt.

Skal jeg have kommunens godkendelse for at lukke en carport?

Generelt ja, dig ville have brug for godkendelse (for de fleste råd i hvert fald, måske ikke i landdistrikter), da du ændrer en åben struktur til en lukket en.

Anbefalede: