Hvad er et eksklusivt område?
Hvad er et eksklusivt område?

Video: Hvad er et eksklusivt område?

Video: Hvad er et eksklusivt område?
Video: Et nummer vil fortælle om det virkelige liv. Antallet af skæbne efter fødselsdato, hvordan man 2024, Kan
Anonim

Eksklusivt territorium betyder et fast geografisk område, hvor en franchisetager får ret til at operere, og hvor franchisegiveren er begrænset til at etablere andre enheder. En franchisegiver udpeger kun én franchisetager for en bestemt territorium ; han/hun kan ikke sælge dette område til en anden franchisetager.

Ydermere, har din franchise eksklusive territoriumrettigheder?

Det bevilling af en eksklusivt område begrænser typisk det franchisegiver fra at placere en anden franchise inden for territoriet , men det gør ikke give franchisetagerens ret at åbne en anden franchiseenhed indenfor territoriet . Ingen af dem gør det giver franchisetageren enerettighederne til kunder indenfor territoriet.

Har metroen også eksklusive territoriumrettigheder? Territorium Indrømmet: Franchisetagere vil ikke modtage en eksklusivt område under franchiseaftalen eller eventuelle relaterede aftaler. Franchisegiveren kan give franchisetagere begrænset eksklusivitet rettigheder til en territorium under dens Eksklusiv Områdeudviklingsprogram.

Er du desuden tildelt et eksklusivt område?

Eksklusive territorier Når en franchise sælges med en eksklusivt område det betyder, at franchiseaftalen vil indeholde oplysninger om en eksklusiv område, hvor franchisegiveren ikke vil oprette en anden franchise for at konkurrere med franchisetageren, der har det territorium.

Hvad er et franchiseområde?

EN franchise-område er det område, inden for hvilket en franchisetager er autoriseret til at etablere og drive en franchisevirksomhed.

Anbefalede: