Hvad betyder det, når Fannie Mae køber dit realkreditlån?
Hvad betyder det, når Fannie Mae køber dit realkreditlån?
Anonim

Når du har et realkreditlån overført til Fannie Mae , din låneudbyderen ændrer sig ikke med det samme. Enkelt gang Fannie Mae køber en gruppe af realkreditlån, er de forvandlet til pant -backed securities, som derefter købes af investeringsbanker, forsikringsselskaber og pensionskasser.

Derfor, hvorfor sælger banker realkreditlån til Fannie Mae?

Ved at investere i pant marked, Fannie Mae skaber mere likviditet for långivere som f.eks banker , sparsommeligheder og kreditforeninger, hvilket igen giver dem mulighed for at tegne eller finansiere mere realkreditlån . Det realkreditlån dets indkøb og garantier skal opfylde strenge kriterier.

Man kan også spørge, køber Fannie Mae realkreditlån? Fannie Mae og Freddie Mac købe realkreditlån fra långivere og enten holde disse realkreditlån i deres porteføljer eller pakke lånene ind pant -støttede værdipapirer (MBS), der kan sælges. Långivere bruger de kontanter, der er rejst ved at sælge realkreditlån til virksomhederne for at engagere sig i yderligere udlån.

Desuden, hvad betyder det, når dit realkreditlån er solgt?

Hvornår et lån får solgt , det långiver har i bund og grund solgt serviceret til lånet , som rydder op på kreditlinjer og muliggør det långiver at låne penge ud til det andre låntagere. Långivere kan tjene penge ved at opkræve gebyrer, når lånet stammer, forrentes fra din månedlige betalinger, og sælger det til kommission.

Hvad er hovedformålet med Fannie Mae?

Fannie Mae (OTC: FNMA ) er kaldenavnet for Federal National Mortgage Association ( FNMA ). Etableret i 1938, Fannie Maes formål er at skabe et sekundært marked for køb og salg af realkreditlån.

Anbefalede: