Er South African Airways et sikkert flyselskab?
Er South African Airways et sikkert flyselskab?

Video: Er South African Airways et sikkert flyselskab?

Video: Er South African Airways et sikkert flyselskab?
Video: South African Airways vs Ethiopian Airlines - Which one is BETTER? 2024, Kan
Anonim

Metalarbejdernes Landsforbund af Sydafrika (NUMSA) siger det South African Airways ( SAA ) risikerer luft sikkerhed ved at operere med uerfarne sikkerhed betjente og midlertidige teknikere. Det er ifølge nyheder fra Air Transport World. Som resultat, SAA truer med sagsanlæg over disse fagforeningskrav.

Simpelthen så, er South African Airways et godt flyselskab?

South African Airways blev bedømt ikke kun en 4 stjerne flyselskab af Skytrax, men også kåret som den bedste flyselskab i Afrika efterfulgt af Air Seychelles og Air Mauritius for femte gang i træk. For eksempel Emirates, der blev kåret som den bedste flyselskab i verden betragtes også som en 4 stjerne flyselskab.

Desuden, hvilken type fly bruger South African Airways? Vores flyflåde

  • Airbus A350-900.
  • Airbus A330-300.
  • Airbus A320-200.
  • Airbus A340-300/600.
  • Airbus A330-200.
  • Airbus A319-100.

Når man tager dette i betragtning, hvad sker der med South African Airways?

Det flyselskab bløder penge og har lavet massive tab i løbet af de seneste år, hvor skatteyderne har måttet betale mere end R25 milliarder i redningspakker og garanterede lån. Dens knibe var forårsaget af en række problemer: herunder politisk indblanding, den svage rand og lederskabsuro.

Hvilket flyselskab er bedst at flyve til Sydafrika?

Hvis du ønsker at bestille flyvninger i Sydafrika og sydlige Afrika ens altså SA Express er en af de bedste flyselskaber rundt til flyve du der. De kombinerer bekvemmelighed, tidsbesparelser og billigt flyvninger med kvalitetsservice. Rejs med dem til destinationer som: Richard's Bay, Cape Town, Walvis Bay, Lusaka og mere.

Anbefalede: