Hvad er et hybrid septisk system?
Hvad er et hybrid septisk system?

Video: Hvad er et hybrid septisk system?

Video: Hvad er et hybrid septisk system?
Video: How A Septic Tank Works: Septic Tank Treatment | Organica Biotech 2024, April
Anonim

EN Hybrid TRIN System er en kloakopsamling system der bruger en septiktank til at indeholde og behandle faste stoffer, en pumpestation til at fjerne det klare spildevand og et drænfelt til at fungere som backup til pumpestationen til bortskaffelse af spildevandet under strømafbrydelser.

På samme måde spørger folk, hvilken type septisk system har jeg?

Konventionel Systemer . Generelt er der to typer af konventionelle septiske systemer : dem der bruger grus i drænfeltet og dem der bruger noget form af kammer system . Som navnet antyder, grusede den ældre stil system indeholder et lag grus i drænfeltet.

Har alle septiktanke desuden et udvaskningsfelt? EN septiktank er en stor container normalt begravet i nærheden af et hjem, der modtager alle af husets spildevand. Tørstof sætter sig til bunden, og fedt og lettere faste stoffer flyder på toppen. Sunde bakterier nedbryder løbende disse materialer og lader spildevandet forlade tank at blive spredt gennem en udvaskningsfelt.

På samme måde kan man spørge, hvad er et type 2 septiksystem?

Type 2 septisk system ( Septiktank + Sekundær behandling) Hovedforskellen mellem a Type 1 og a Type 2 septiksystem er det en Type 2 septisk system omfatter et yderligere sekundært spildevandsrensningsstadium. Som med en Type 1 system , de anaerobe bakterier nedbryder de faste stoffer i det iltfrie septiktank.

Hvad er en alternativ septik?

An alternativ septik system er et system, der er forskelligt fra den almindelige traditionelle stil septisk system. Med konventionelle systemer “renser” jorden spildevandet lige så meget som septisk tank.

Anbefalede: