Hvem var involveret i Versailles-traktaten?
Hvem var involveret i Versailles-traktaten?

Video: Hvem var involveret i Versailles-traktaten?

Video: Hvem var involveret i Versailles-traktaten?
Video: Første verdenskrig - 1/3 - Oversikt 2024, April
Anonim

Hvem var nøglepersonerne involveret ved udarbejdelsen af Versailles-traktaten ? De øverste ansvarlige for Versailles-traktaten var U. S. Pres. Woodrow Wilson, den franske premierminister Georges Clemenceau og den britiske premierminister David Lloyd George.

Desuden, hvilke lande var involveret i Versailles-traktaten?

Versailles-traktaten (fransk: Traité de Versailles) var en fredsaftale mellem nationerne Japan, USA, Frankrig, Østrig-Ungarn, Tyskland og Storbritannien efter 1. Verdenskrig.

hvad er betingelserne i Versailles-traktaten? Det vigtigste vilkår af Versailles-traktaten var: (1) Overgivelsen af alle tyske kolonier som Folkeforbundets mandater. (2) Tilbagesendelse af Alsace-Lorraine til Frankrig. (3) Cession af Eupen-Malmedy til Belgien, Memel til Litauen, Hultschin-distriktet til Tjekkoslovakiet.

Folk spørger også, hvem der underskrev Versailles-traktaten for Tyskland?

Det traktat var underskrevet ved det store Versailles Palace nær Paris - deraf dens titel - mellem Tyskland og de allierede. De tre vigtigste politikere der var David Lloyd George, Georges Clemenceau og Woodrow Wilson.

Hvad var formålet med Versailles-traktaten?

Fred Forhandlinger Paris Fred Konference åbnede den 18. januar 1919 med det mål at udvikle en traktat som ville straffe Tyskland og opfylde de forskellige allierede magters mål. Forhandler om traktat , som ville blive kendt som Versailles-traktaten , var en lang og kompleks proces.

Anbefalede: