Hvad er hydromatisk system?
Hvad er hydromatisk system?

Video: Hvad er hydromatisk system?

Video: Hvad er hydromatisk system?
Video: submersible pump testing 2024, April
Anonim

Rosenbauer HYDROMATISK er DEN industrielle balancerede skumproportionering system . En gearpumpe bruges som en skumblandingspumpe, som drives via et hydraulisk drev fra køretøjets sekundære kraftudtag.

Hvad er en hydromatisk i forhold til dette?

Hydromatisk tilbyder manipulerede nedsænkbare faste stoffer til håndtering af pumper, selvprimere og kværnepumper til de kommunale, kommercielle og industrielle globale markeder. Hydromatisk boligprodukter omfatter en bred vifte af spildevands-, sump- og spildevandspumper og tilbehør til boligbrug.

Ved også, hvordan fungerer et lavtryks kloaksystem? Lavtryks kloaksystemer transportere spildevand fra dit hjem til det regionale spildevandsrensningsanlæg. I modsætning til en tyngdekraftsforbindelse bruger de en lille pumpestation ved hvert hus til at flytte spildevand gennem transmissionen system . Brug nedenstående grafik til en interaktiv rundvisning i a lavtryks kloaksystem.

Med dette i øjesyn, hvad er en hydromatisk sumppumpe?

Det Hydromatisk OSP50 dyk pumpe er specielt designet til at imødekomme kravene til boliger sump , elevator grube , septiktank spildevand, industriel cirkulator og overførselstank applikationer.

Hvilken bil havde den første transmission?

Den første automatgear i en produktionsbil var GM's Hydramatic, introduceret i 1939 i Cadillac og Oldsmobile . Transmissionen havde 4 fremadgående gear og kraft kom fra motoren gennem en væskekobling.

Anbefalede: