Hvor lang tid tager Drylok hurtigstik at tørre?
Hvor lang tid tager Drylok hurtigstik at tørre?

Video: Hvor lang tid tager Drylok hurtigstik at tørre?

Video: Hvor lang tid tager Drylok hurtigstik at tørre?
Video: DRYLOK HAS FAILED 2024, Marts
Anonim

Bland kun nok til øjeblikkelig brug, fordi DRYLOK Fast Plug sætter ind 3-5 minutter . Kan ikke omarbejdes, når det er sat. FASTSAT TIDSPUNKT: 3-5 minutter Bemærk: Maksimal hærde- og tørretid vil blive forlænget, når det er let fugtigt, og når der hersker fugtige, kølige forhold.

På samme måde, hvor lang tid tager hydraulisk cement at tørre før maling?

Brug en spartel til at påføre endnu et lag af cement til revnen, glat derefter laget, og lad det tør i 24 timer Før går videre til maling overfladen.

For det andet, kan du påføre Drylok på en våd væg? DryLok er en nyttig belægning, som kan blive malet på våd kælder vægge for at beskytte dem mod skader. Den fås i pulverform og færdigblandet, som kan skal blot males direkte på væg . DryLok er ikke kun egnet til våd kældre, men det bruges også almindeligt i fuglebad og fiskedamme.

I denne forbindelse, hvor lang tid tager det for Drylok at helbrede?

Tør tid: 2-3 timer. Frakker: minimum 2 for garantidækning. Omlakeringstid: 2-3 timer. Valgfrit: Efter 24 timer, DRYLOK ® Original Masonry Waterproofer kan topcoates med latexmaling af god kvalitet til dekorative formål.

Knækker hydraulisk cement?

Hydraulisk cement er meget stiv. Desværre er fonde og deres revner fortsætte med at flytte, udvide og krympe. Denne bevægelse vil i sidste ende løsne eller sprække det ufleksible cement og utætheder kan opstå igen.

Anbefalede: