Indholdsfortegnelse:

Hvad er journalposten for kasseboner?
Hvad er journalposten for kasseboner?

Video: Hvad er journalposten for kasseboner?

Video: Hvad er journalposten for kasseboner?
Video: The Cash Receipts Journal 2024, April
Anonim

EN kontant kvittering journal bruges til at optage alle kontante kvitteringer af forretningen. Alle kontanter modtaget af en virksomhed skal indberettes i regnskab optegnelser. I en kassejournal , debiteres der til kontanter i mængden af modtagne penge. Der skal foretages en ekstra bogføring for at balancere transaktionen.

Hvordan registrerer du i denne forbindelse kontante kvitteringer?

Du registrerer kontantbetalingen i kassekvitteringskladden, og indtaster derefter kontanttransaktionen i salgskladden eller på kundens regnskabskonto

  1. At lave et kontant salg. Kildedokumentet for dit kontantsalg er salgskvitteringen.
  2. Indtast kontantkvitteringen.
  3. Foretag salgsindtastningen.
  4. Indbetal kontanterne.

Udover ovenstående, hvordan registrerer du kontant kvittering og betaling? Fremstillingsmetode Alle kontantkvitteringer er optaget på venstre side, mens alle kontante betalinger er optaget på højre side og er arrangeret i en klassificeret form. Vi starter med at tage åbningssaldi på kontanter i hånden og kontanter i banken og indtast dem på debet -siden.

Ved også, hvordan du udarbejder en kassebon?

Tilføj sammen kontantkvitteringer udarbejdet i løbet af dagen og giver separate totaler for salg, skatter og total kontanter modtaget. Tæl kontanter og acceptere totalen kontanter modtaget figur. Forberede en hovedbogsjournalpost for salg, afgifter og kontanter modtagne beløb.

Hvordan registrerer du kvitteringer?

Dine penge kvitteringer journal skal have en kronologisk optage af dine kontanttransaktioner. Brug dit salg kvitteringer , optage hver kontanttransaktion i dine kontanter kvitteringer tidsskrift. Lade være med optage den moms, du har opkrævet kontant kvitteringer tidsskrift. Du må optage dette i salgsjournalen i stedet.

Anbefalede: