Hvor vokser tulipaner?
Hvor vokser tulipaner?

Video: Hvor vokser tulipaner?

Video: Hvor vokser tulipaner?
Video: Hvordan og hvordan skal du beskytte alle blomsterløkene fra de umettelige ormene - kivsyaks? 2024, Kan
Anonim

Hjemmehørende ved foden af Himalaya og det østlige Tyrkiet, tulipaner vokser bedst i områder med kolde vintre og tørre, varme somre. Tulipaner er relativt nemme at dyrke og gør særligt godt i blomst senge og grænser.

Folk spørger også, hvor vokser tulipaner naturligt?

Tulipaner oprindeligt fundet i et band, der strækker sig fra Sydeuropa til Centralasien, men siden det syttende århundrede er blevet bredt naturaliseret og dyrket (se kort). I deres naturlig tilstand de er tilpasset stepper og bjergrige områder med tempereret klima.

Ved også, hvor kommer tulipaner oprindeligt fra? Alle tror det tulipaner kommer fra Holland. Rent faktisk, Tulipaner er hjemmehørende i Centralasien og Tyrkiet. I det 16. århundrede blev de bragt til Holland fra Tyrkiet og blev hurtigt meget populære. I dag Tulipaner er dyrket i Holland i stort antal og på enorme marker.

Efterfølgende kan man også spørge, hvordan vokser tulipan?

Tulipan Pærer Selvom du kan dyrke tulipaner fra enten løg eller frø producerer løg blomstrende planter hurtigere. EN tulipan pære producerer en plante der blomstrer normalt året efter. Tulipan frø tager kun et par måneder at spire, men det kan være flere år før plante bærer blomster.

Spreder tulipaner sig selv?

Pærer vil ikke formere sig, hvis de graves op og opbevares i det næste år, som gartnere ofte gør med tulipaner . Lad dem i stedet i jorden. Omkring hvert tredje år i efteråret graver du op din tulipan pærer og opdel dem ved forsigtigt at skille pæreklyngerne fra hinanden.

Anbefalede: