Vokser tulipaner i naturen?
Vokser tulipaner i naturen?

Video: Vokser tulipaner i naturen?

Video: Vokser tulipaner i naturen?
Video: Израиль | Винодельня Голанские высоты | Путешествие в мир вина 2024, Kan
Anonim

Arter tulipaner, eller "vilde tulipaner", som de ofte kaldes, er ikke så prangende eller så høje som hybriderne, men disse kraftigere planter kan stadig pakke temmelig en punch af farve, når den plantes i klaser. Vilde tulipaner er også hårdere end hybriderne og kan tåle mindre - end -ideelle jordbundsforhold.

Desuden, hvor vokser tulipaner naturligt?

Tulipaner oprindeligt fundet i et band, der strækker sig fra Sydeuropa til Centralasien, men siden det syttende århundrede er blevet bredt naturaliseret og dyrket (se kort). I deres naturlig tilstand de er tilpasset stepper og bjergrige områder med tempereret klima.

Spreder tulipaner sig desuden? Pærer vil ikke formere sig, hvis de graves op og opbevares i det næste år, som gartnere ofte gør med tulipaner . Lad dem i stedet i jorden. Omkring hvert tredje år i efteråret, grav din tulipan pærer og opdel dem ved forsigtigt at skille pæreklyngerne fra hinanden.

Efterfølgende kan man også spørge, er en tulipan en vildblomst?

Arter tulipaner er vilde blomster af tulipan familie. Den meget større og mere ekstravagante hybrid tulipaner , opdrættet hovedsageligt af hollandske gartnere, er deres mere avancerede efterkommere. Hårdfør vild tulipaner kræver mindre arbejde.

Kommer tulipaner tilbage hvert år?

Tulipanen som behørigt bemærket i havebrugstekster er en flerårig blomst. Det betyder, at en tulipan bør forventes at Vend tilbage og blomstrer år efter år . Men for alt i verden er dette ikke altid tilfældet. De fleste tulipanelskere nøjes med at behandle det som en årlig genplantning igen hver efterår.

Anbefalede: