Hvad bruges en Series 65-licens til?
Hvad bruges en Series 65-licens til?

Video: Hvad bruges en Series 65-licens til?

Video: Hvad bruges en Series 65-licens til?
Video: Jeg kørte 1.500 miles på tværs af MEXICO, og dette er hvad der skete 2024, April
Anonim

Designet af North American Securities Administrators Association (NASAA) og administreret af Financial Industry Regulatory Authority (FINRA), Serie 65 er en eksamen og værdipapirer licens påkrævet for enkeltpersoner til at fungere som investeringsrådgivere i USA.

I betragtning af dette, hvad tillader en Series 65-licens dig at gøre?

Det Serie 65 , officielt kendt som Uniform Investment Adviser Law Exam, er designet til at teste en persons viden og evne til at rådgive kunder inden for investering og diskutere generelle finansielle koncepter.

Udover ovenstående, skal du være sponsoreret for at tage Series 65? I modsætning til mange andre FINRA Serie eksamener, den Serie 65 eksamen gør ikke kræver, at en person er det sponsoreret af et medlemsfirma. Hvis du er ikke Form U4 registreret eller tilknyttet et firma gennem FINRA's Web CRD-system, du burde brug formularen U10 til at anmode om og betale for Serie 65 eksamen.

Hvad bruges en Series 66 -licens til?

Det Serie 66 er en eksamen og licens det er beregnet til at kvalificere enkeltpersoner som investeringsrådgiverrepræsentanter eller værdipapiragenter. Det Serie 66 , også kendt som Uniform Combined State Law Examination, dækker emner, der er relevante for at yde investeringsrådgivning og gennemføre værdipapirtransaktioner for kunder.

Hvor længe varer en Series 65-licens?

to år

Anbefalede: