Hvad er RTM Hvad bruges det til?
Hvad er RTM Hvad bruges det til?

Video: Hvad er RTM Hvad bruges det til?

Video: Hvad er RTM Hvad bruges det til?
Video: A Practical Demonstration of RTM Light 2024, April
Anonim

I et softwareudviklingsprojekt, Requirements Traceability Matrix ( RTM ) er et dokument, som er Brugt at validere, at alle kravene er knyttet til testcases. Dette er med til at sikre, at alle kravene bliver dækket i testfasen.

I betragtning af dette, hvad er formålet med RTM?

Krav Sporbarhed Matrix ( RTM ) er et dokument, der forbinder krav gennem hele valideringsprocessen. Det formål i Krav Sporbarhed Matrix skal sikre, at alle krav defineret for et system er testet i testprotokollerne.

Desuden, hvordan forbereder du RTM? Sådan udarbejdes kravsporbarhedsmatrix (RTM):

  1. Saml alle tilgængelige kravdokumenter.
  2. Tildel et unikt krav-id for hvert enkelt krav.
  3. Opret testsager for hvert eneste krav og link testsags-id'er til det respektive krav-id.

Heri, hvad er RTM i test med eksempel?

Kravsporbarhedsmatrix ( RTM ) er en tabel (for det meste et regneark), der viser, om hvert krav har en respektive testcase/cases for at sikre, om kravet er dækket for afprøvning . Det bruges grundlæggende til at sikre, at ALLE krav og ændringsanmodninger er eller vil blive testet.

Hvad er RTM i forretningsanalyse?

En kravsporbarhedsmatrix ( RTM ) er et værktøj, der bruges til at identificere og spore krav gennem et projekts livscyklus. EN RTM kan være en del af Forretning Kravdokument (BRD) eller sit eget separate dokument. Forretningsanalytikere kan bruge RTM at spore kravene i hver fase af projektet.

Anbefalede: