Er en plat det samme som en undersøgelse?
Er en plat det samme som en undersøgelse?

Video: Er en plat det samme som en undersøgelse?

Video: Er en plat det samme som en undersøgelse?
Video: Vlad and Nikita pretend play with cooking toys 2024, Kan
Anonim

Plat Kort eller Undersøgelse Kort. EN Plat eller Undersøgelse Kort er resultatet af ALTA/NSPS Landtitel Undersøgelse - også almindeligvis omtalt som et ejendomskort. Det Plat Kort er typisk arkiveret sammen med skødet på ejendommen eller andre offentlige registre vedrørende ejendommen på amtsjournalistens kontor.

Folk spørger også, hvad er forskellen mellem en plat og en undersøgelse?

EN plat er et officielt tegnet kort over et landområde, der definerer grænserne mellem forskellige ejendomspakker i målestok. EN plat undersøgelse er bruges til at skabe dette kort så nøjagtigt som muligt. Generelt beskrives de delte landområder i meter og grænser.

Man kan også spørge, hvor kan jeg få en plat-undersøgelse? Det plat af undersøgelse kan findes med de realkreditpapirer, du modtog fra din långiver, da du lukkede på din ejendom . Hvis du ikke har din plat af undersøgelse med disse papirer, bedes du ringe til din långiver for at få dem til at sende dig en kopi.

Er et plat map desuden en undersøgelse?

EN Undersøgelse Det kan fortælle dig meget om din ejendom. EN platekort , også kendt som en "plat , "viser dig, hvordan en jordstrækning er opdelt i partier i dit amt. Den tegnes i skala og registrerer landets størrelse, grænseplaceringer, nærliggende gader, oversvømmelseszoner og eventuelle servitutter eller vejrettigheder.

Hvor meget koster en plat-undersøgelse?

Plat eller plot Undersøgelse En plotplan omkostninger omkring $100 - $200, normalt fra bygherren for en grund inden for en boligudvikling, og platundersøgelser er $25 eller $30 fra amtet.

Anbefalede: