Hvad er en CCPC?
Hvad er en CCPC?

Video: Hvad er en CCPC?

Video: Hvad er en CCPC?
Video: Interviewing with McKinsey: Case study interview 2024, Marts
Anonim

EN CCPC er et privat selskab, der kontrolleres af canadiske indbyggere. EN CCPC er berettiget til fradrag for små virksomheder, som giver en reduktion i selskabsskat af aktiv erhvervsindkomst. Udbytte modtaget fra en CCPC er berettiget til skattefradrag for små virksomheder.

Hvad betyder CCPC med hensyn til dette?

Canadisk kontrolleret privat selskab

Hvad er et privat selskab i Canada endvidere? Skatteloven. Efter indkomstskattelovens § 89, stk. 1, a privat selskab er en virksomhed beboer i Canada det er ikke en offentlighed virksomhed og ikke kontrolleret af en eller flere offentlige selskaber (bortset fra venturekapital selskaber foreskrevet i indkomstskattereglementet, C. R. C., c.

Udover dette, hvad er en ikke -CCPC?

Der er en række skatteimplikationer, der skal overvejes, når et canadisk kontrolleret privat selskab ( CCPC ) bliver til ikke - CCPC (for eksempel fordi dens bestemmende aktionær bliver ikke -hjemmehørende, eller fordi den er overtaget af en offentlig virksomhed).

Hvad er et kontrolleret selskab?

EN kontrolleret selskab er defineret som evt virksomhed der reelt ejes og kontrolleret af en anden virksomhed . Dette ejerskab og styring skyldes normalt, at det andet firma ejer en vis procentdel af kontrollerede selskaber aktier eller stemmeberettigede aktier.

Anbefalede: