Kan det betale sig at købe ned på realkreditrenten?
Kan det betale sig at købe ned på realkreditrenten?

Video: Kan det betale sig at købe ned på realkreditrenten?

Video: Kan det betale sig at købe ned på realkreditrenten?
Video: Hjem ansigtsbehandling efter 50 år. Rådgivning fra kosmetolog. Anti-aging pleje for moden hud. 2024, Kan
Anonim

Hvis du er at købe et hjem og har nogle ekstra kontanter at tilføje til dit ned betaling, kan du overveje køber ned det sats . Dette vil sænke dine betalinger fremover. Dette er også en god strategi, hvis sælgeren er villig til at betale nogle afsluttende omkostninger. Ofte tæller processen point under de sælgerbetalte omkostninger.

Ydermere, er det smart at købe ned i renten?

En lavere rente kan ikke kun spare dig penge på din månedlige afdrag på realkreditlån, men det vil reducere mængden af interesse du vil betale på dit lån over tid. Tjek forskellen i månedlige betalinger og i alt interesse betalt på dette $200.000 boliglån eksempel.

Udover ovenstående, falder realkreditrenterne i 2019? Den gennemsnitlige 30-årige fast pant sats startede 2019 på 4,68 procent og faldt støt inden årets udgang på 3,93 procent. I 2020, satser er forventet at forblive for det meste stabilt, ikke for meget højere eller lavere fra 4 procent-mærket.

Folk spørger også, er det værd at købe point på et realkreditlån?

Betaler pantepunkter at få en lavere sats på en pant er næsten altid et tabende forslag. De fleste husejere beholder ikke deres realkreditlån længe nok til at gøre mere end at inddrive det på forhånd koste af at betale point . EN punkt er 1 % af din lån beløb. Hvis du udtager en $250.000 pant , 1 punkt svarer til $2.500.

Er 3.875 en god realkreditrente?

Historisk set er det en fantastisk belåningsrente . Gennemsnittet sats siden 1971 er mere end 8% for en 30-årig periode pant.

Anbefalede: