Er huslejen stabiliseret?
Er huslejen stabiliseret?

Video: Er huslejen stabiliseret?

Video: Er huslejen stabiliseret?
Video: быстрый ЗЕФИР на СОКЕ - это реально! ВСЕГДА получается! Без пюре и термометра! На АГАР-АГАРЕ! 2024, April
Anonim

Leje - stabiliseret lejligheder indtager bygninger, der blev bygget før 1974 og har mere end seks enheder; de leaser normalt for mindre end $ 2, 700/måned. Fordelene ved leje - stabiliseret lejligheder indeholder grænser for, hvor meget din udlejer kan øge din leje hvert år og en garanteret ret til at forlænge din lejekontrakt.

Hvad betyder lejestabiliseret, når man holder dette for øje?

Bor i en leje - stabiliseret lejlighed betyder, at beboerne ikke står højt leje stiger hvert år, og de har ret til at fortsætte med at forny deres lejemål. Det sikrer, at lejligheder forbliver overkommelige for de mennesker, der bor i dem, og gør det svært for en udlejer at uretmæssigt smide lejere ud.

For det andet, hvad er forskellen mellem husleje kontrolleret og husleje stabiliseret? husstabilisering . I dag, når en husleje kontrolleret lejlighed bliver ledig, bliver den enten husleje stabiliseret , eller, hvis det er i en bygning med mindre end seks enheder, typisk fjernet fra reguleringen helt. Det betyder det samlede antal kontrolleret enheder er langsomt faldet, efterhånden som enhederne bliver stabiliseret eller dereguleret

Er min boligleje derfor stabiliseret?

Der er en chance for at din lejlighed kan være leje - stabiliseret . Men hvis der ikke er noget i din leje om leje - stabilisering , der er andre veje, du kan tage for at finde din lejligheds status. Du kan starte med at søge gennem Leje Guidelines Board's liste over leje - stabiliseret bygninger i New York City.

Hvordan stabiliseres en lejlighed i husleje?

At kvalificere sig til leje kontrol, skal en lejer uafbrudt have boet i en lejlighed siden 1. juli 1971, eller være et kvalificerende familiemedlem, der lykkedes med et sådant lejemål. Når ledig, en leje -styret enhed bliver til " huslejen stabiliseret ", undtagen i bygninger med færre end seks enheder, hvor det normalt er dekontrolleret.

Anbefalede: