Er San X en del af Sanrio?
Er San X en del af Sanrio?

Video: Er San X en del af Sanrio?

Video: Er San X en del af Sanrio?
Video: Learn Colors Hello Kitty Play Dough with Elmo Ice Cream Popsicles and Surprie Toys PJ Masks 2024, Kan
Anonim

San - x er et japansk brevpapirfirma kendt for at skabe og markedsføre søde karakterer. Karaktererne er normalt antropomorfe repræsentationer af dyr eller livløse objekter. Nå, det betyder det Sanrio kom efter San - x ; Rilakkuma er ikke medlem af Sanrio Familie.

Også at vide er, er Gudetama en Sanrio?

???) er en tegneseriefigur produceret af det japanske firma Sanrio . Derfor Gudetama kan oversættes til engelsk som "doven æg". Gudetamas personlighed og udseende matcher sit navn, da det er et deprimeret æg.

Er Korilakkuma på samme måde en pige? Korilakkuma har ikke noget officielt køn og vises iført både han og kvinde kostumer. Korilakkuma's yndlingsfødevarer er jordbær, æbler og kirsebær. I Korilakkumas navn, "ko" betyder et barn eller yngre.

Ved også, er Rilakkuma og Korilakkuma søskende?

Selvom mange af Rilakkuma plysser er alle af samme størrelse, Korilakkuma er en mindre og yngre unge! Ko'en Korilakkuma betyder faktisk barn eller yngre på japansk.

Hvem ejer Rilakkuma?

????, Rirakkuma) er en fiktiv karakter produceret af det japanske firma San-X og skabt af Aki Kondo . Efter karakterens lancering i 2003 har Rilakkuma været omtalt på papirvarer og merchandise skabt af San-X, samt flere samarbejdscafeer.

Anbefalede: