Hvad betyder knapperne på toilettet?
Hvad betyder knapperne på toilettet?

Video: Hvad betyder knapperne på toilettet?

Video: Hvad betyder knapperne på toilettet?
Video: Toilet fyldes langsomt, Ifø Sign 2024, Kan
Anonim

Besvaret 14. okt 2015. Der er to flush knapper tilgængelig på skylningen til pressen. Den første lille knap brugt til halv skylning og den anden store knappen betyder for fuld skylning. Den lille knap er hurtig skylning, men fuld skylning tager lang tid, og der vender mere vand i skålen.

Heri, hvilken knap er til poop?

Det knap knap er området på din mave tre fingerbredder direkte under din mave knap . Tilsyneladende er dette nøjagtige sted - også kendt som Energihavet - forbundet med andre områder af din krop, såsom dit fordøjelsessystem, tyktarm og endda dine sex-y områder.

På samme måde fungerer en trykknap toiletskylning? Det Flush ventilens job er at skylle vand fra cisterne ind i toilet skål til at vaske affald væk. Så enkelt sagt, du skubbe det skylleknap , trækker forbindelseskablet op Flush ventil, tvinges vandet ud af cisterne og ind i toilet skål, og så falder ventilen ned igen.

På samme måde bliver det spurgt, hvordan man skyller et toilet med to knapper ovenpå?

Det meste af tiden trykker du på den mindre, spidse, knap for den mindre mængde vand. Et fast tryk og et kort hold burde gøre det. Den større, halvmåneformede, knap alene eller begge dele knapper i kombination bør give dig den større Flush.

Hvorfor har europæiske toiletter to knapper?

I moderne badeværelser kan du se to knapper oven på tanken - den ene udfører en regelmæssig skylning, den anden (til lettere opgaver) sparer vand. I Storbritannien vil du sandsynligvis støde på "pumpen toilet , " med et skyllehåndtag, der ikke sparker ind, medmindre du skubber det helt rigtigt: for hårdt eller for blødt, og det går ikke.

Anbefalede: