Hvor meget koster et udvaskningsfelt i Maine?
Hvor meget koster et udvaskningsfelt i Maine?

Video: Hvor meget koster et udvaskningsfelt i Maine?

Video: Hvor meget koster et udvaskningsfelt i Maine?
Video: ՆՈՐ ՀՈԼՈՎԱԿ 2022 / Որքա՜ն կուզեմ, օրհնյա՜լ Տեր իմ - Մհեր Զալունց 2024, Kan
Anonim

Selvom omkostningerne varierer alt efter udvaskningsfeltets størrelse, jord og omkostninger ved lokale tilladelser, så forvent at betale mellem $ 5.000 og $20, 000 til udvaskningsfelterstatning. Det er den dyreste komponent i det septiske system.

Efterfølgende kan man også spørge, hvor meget koster et udvaskningsfelt?

Dræne/ Leach Field - $ 2, 000 - $ 10, 000 Det første tegn på et problem med afløb Mark er ofte et sumpet område i gården, eller en lugt af spildevand på ejendommen. Dræne Mark udskiftningskande koste alt fra $ 2.000 til $ 10.000.

For det andet, hvor meget koster det at udskifte septik- og udvaskningsfelt? Gennemsnittet til reparation eller erstatte din omkostninger til septiktank og afløb er $ 1, 547. Reparation eller udskiftning din septiktank og afløbsomkostninger varierede fra $ 602 til $ 2, 492 for USA i 2019, ifølge Homeadvisor.com.

Simpelthen så, hvor meget koster et septisk system i Maine?

SortFix kan hjælpe dig med at spare tid og penge på Maine septiktankinstallation. Når du bruger SortFix til at hyre en septiktankinstallationsentreprenør i Maine, ved du, at du kan forvente at betale mellem $3.573 og $6.399. Den gennemsnitlige pris for installation af septiktank i Maine er $5, 756.

Hvor lang tid tager det at udskifte et udvaskningsfelt?

Fra start til slut kan installationsprocessen tage alt fra flere dage til tre uger. Igen vil færdiggørelsestiden afhænge af en lang række faktorer, herunder din ejendom, jord og størrelse på septiktank.

Anbefalede: